COM HO FEM

El Poder Transformador del Voluntariat

Creiem en el gran impacte que té el voluntariat com a agent transformador.

El seu compromís altruista és la força que ens permet pal·liar la soledat de les persones grans i assolir el seu benestar.

L'activitat principal del voluntariat consisteix a proporcionar el suport necessari a la gent gran.
De forma directa, fent trucades de seguiment i visites de manera periòdica per estimular la comunicació i enfortir vincles. Oferint suport en gestions administratives i acompanyant a visites mèdiques i activitats comunitàries pròpies o externes.
De manera indirecta, col·laborant amb l'àrea organitzativa dins de l'entitat.
Cada acció exerceix un paper fonamental per brindar suport integral.

COMPANYIA

ACOMPANYAMENT MÈDIC O A ALTRES GESTIONS

TRUCADES I CONVERSES

GESTIONS ADMINISTRATIVES

L'equip de treball més nombrós d'Avismón.

Des de la fundació promovem el voluntariat en persones de totes les edats. Gràcies a la seva col·laboració és possible combatre la solitud no desitjada de les persones grans.

Fomentem el compromís social mitjançant:

Voluntariat inclusiu

Voluntariat corporatiu

Voluntariat procedent de centres educatius

Valorem el compromís

Què els oferim a les persones voluntàries?

Reconeixem la importància del voluntariat com a forma de compromís social, i com a resposta efectiva i afectiva a la soledat no desitjada.

Formació d'acollida

En unir-se al nostre equip, cada persona voluntària rep una formació inicial exhaustiva. Aquesta preparació els permet comprendre els nostres valors, objectius i procediments, assegurant una integració exitosa a les nostres activitats.

Cursos de formació continuada

Mantenim un compromís constant amb el desenvolupament personal i professional. Oferim programes de formació continuada dissenyats per ampliar els seus coneixements, habilitats i competències en àrees rellevants a la feina de casa dins de la nostra organització.

Convencions de voluntariat

Reconeixem el valor de la interacció, l'intercanvi d'experiències i l'enfortiment d'enllaços entre l'equip. Per això, organitzem convencions periòdiques de voluntariat, proporcionant espais on compartir idees, aprendre i fomentar la companyonia.