Actualment esteu veient Concierto solidario con Clarence Bekker Band recauda fondos para Avismón en una noche emocionante.

Concert solidari amb Clarence Bekker Band recapta fons per a Avismón en una nit emocionant.

El passat 6 de novembre, la Sala Jamboree va ser l'escenari d'un gran esdeveniment: el concert solidari liderat per la Clarence Bekker Band en suport a Avismón. Va ser una nit plena d'emocions, de música i de generositat.

Clarence Bekker, reconegut per la seva gran trajectòria i veu, no només va meravellar el públic amb el seu talent vocal i gran repertori, sinó que també va demostrar ser un showman excepcional. La seva interacció amb les persones assistents va crear un ambient únic, portant l'energia del concert a nivells inoblidables.

El públic es va unir a la nostra causa, superant totes les expectatives en recaptar una suma considerable per a la fundació.

El concert va ser un èxit absolut, no sols per la qualitat musical de la banda, sinó també per totes les persones assistents, l'equip de la sala Jamboree i totes les persones involucrades en l'organització de l'esdeveniment, que van mostrar també la seva solidaritat i compromís per ajudar-nos en tot el possible i aconseguir fons per eliminar la soledat no desitjada a la gent gran.