Actualment esteu veient COMIDA DE NAVIDAD

DINAR DE NADAL

Avismón celebra el Nadal amb el seu tradicional àpat nadalenc!

La Fundació va dur a terme el seu tradicional dinar de Nadal solidari per oferir companyia a les persones grans que pateixen solitud no desitjada. Aquest any, amb motiu del gran creixement i expansió, Avismón no només en va celebrar un, sinó tres dinars! Dos a Barcelona i una a Tarragona.

Més de 250 persones es van reunir en aquestes trobades per gaudir de moments entranyables, on van assistir membres de l'equip de voluntariat, el patronat, l'equip de treball i les persones usuàries de la fundació. Durant aquestes celebracions, es van compartir moments entranyables al voltant de plats típics nadalencs, música en viu, balls i interpretacions emotives de nadales per part d'escoles del districte.

Un moment molt especial va ser la visita d'una reina maga, que va distribuir regals entre les persones presents, assegurant-se que cada persona gran sentís la il·lusió en aquestes dates tan significatives.

Aquest esdeveniment anual no busca celebrar, sinó també transmetre, un missatge d'amor, solidaritat i cura cap a la gent gran, assegurant-se que el Nadal sigui un moment ple d'afecte i d'unió.

El dinar de Nadal d'Avismón no només és un esdeveniment, és una manifestació per pal·liar la soledat!