Actualment esteu veient Exposición fotográfica “Al costat de la gent gran”

Exposició fotogràfica “Al costat de la gent gran”

Inaugurem l'exposició fotogràfica “Al costat de la gent gran”!

Hem fet un emocionant pas endavant inaugurant la nostra exposició fotogràfica itinerant, dirigida a projectar la feina que fem a l'entitat. L'exposició no només enfoca l'atenció en la solitud en l'etapa de la vida de les persones grans, sinó que també busca sensibilitzar sobre l'edatisme i els diversos prejudicis a què s'enfronten les persones grans.

L'exposició, que reflecteix amb sensibilitat i profunditat les experiències, emocions i vivències a Avismón, va ser inaugurada a La Llealtat Sansenca l'octubre passat. L'esdeveniment va comptar amb l'assistència de nombroses persones, que es van veure commogudes per la lectura reivindicativa i els manifestos que es van exposar per trencar amb els estereotips, prejudicis i la discriminació contra les persones a causa de la seva edat.

La directora d'Avismón i membres del patronat, en el discurs inaugural, van ressaltar la necessitat de valorar l'experiència i el coneixement acumulat dels adults grans.

Aquest projecte, concebut com una exposició ambulant, es prepara per portar el seu missatge a diferents districtes de Barcelona, garantint que el missatge sigui transmès i visibilitzat a diversos espais de la ciutat.

L'exposició fotogràfica “Al costat de la gent gran” és una crida a la reflexió ia l'acció per promoure una societat més inclusiva i sensibilitzada.